Cautare

1174 de rezultate pentru "legauri cu clienti" (2.97 secunde)
Daca sunteti clienti IKEA, sunteti fara indoiala familiarizati cu necazurile si frustrarile implicate de asamblarea acasa a mobilei la pachet.
Cu toate acestea, dupa cum a mai scris capital.ro, in Romania exista situatii in care anumiti clienti ajung, "din greseala", in Biroul de Credit.
firmele fac fata cu greu dificultatilor legate de piete si fac apel la credite pentru finantari de scurta durata, dar bancile nu le acorda tocmai pentru ca societatile nu indeplinesc criteriile pentru care firmele vor sa se imprumute.
"Exista o alunecare puternica spre zona de clienti de flota. ... De aceea, programul trebuie suplimentat cat mai repede pentru ca sa fie cat mai accesibil pentru clienti", a spus Valmar.
Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.300 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca marcile nationale.
In ziua deschiderii, pe 10 aprilie 2014, ora 08:00, primii 500 de clienti vor primi perne gratis iar majoritatea produselor vor avea preturi extraordinare.
Calea Eroilor, aflat pe strada omonima, va asteapta cu o echipa de profesioniști gata sa va ofere o experienta de cumparaturi cat mai placuta!
81 - 87, FlorideLux Titulescu a fost proiectata ca un concept store 100% tehnologizat, dotata cu prima vitrina interactiva din retailul clasic romanesc, care le va permite clientilor sa interactioneze cu tot portofoliul FlorideLux, inclusiv cel online.
Tocmai de aceea este indicat ca fisele de curent sa fie mai intai cuplate la bateria ce dorim sa o incarcam, dupa care sa le cuplam si la cea de la care ii dam curent, iar in cazul in care le decuplam, incepem cu bateria de la care s-a luat curent.
In perioada 23 martie â€" 10 aprilie 2015, la Europa FM se organizeaza Concursul Stafeta Curajului, in cadrul matinalului Desteptarea cu Vlad Petreanu si George Zafiu.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
EcoSport va ajunge in ianuarie 2018 la primii clienti. ... Ford EcoSport va concura pe piata cu Renault Captur, Peugeot 2008, Opel Mokka X, Nissan Juke, SEAT Arona, Volkswagen T-Roc, Hyundai Kona, Kia Stonic.
Comparativ cu anii trecuti, numarul acestora este de cateva ori mai mare. Potrivit specialistilor, in primul an al aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, craiovenii sunt din ce in ce mai orientati catre serviciile moderne oferite de banci si, mai ales, catre instrumentele de plata cu acces la distanta.
Dupa numai un an de la lansarea pe piata Cosmote avea deja 1,23 milioane de clienti in Romania, in timp ce cota de piata a acestui operator s-a cifrat la sfarsitul anului trecut la 7%, a specificat Tereza Valcan, directorul de marketing al Cosmote Romania.
O data cu raspandirea calculatorului si cu inmultirea numarului de utilizatori, traficul pe internet este in crestere, deci si perspectivele pentru un magazin on line sunt din ce in ce mai mari. ... Un magazin on line poate fi o afacere profitabila cu o investitie minima.
De asemenea, se pot face tranzactii cu bancile si incasari sau plati in orice valuta. ... Integrarea cu restul modulelor permite controlarea intregului flux de productie, de la comenzile de vanzare si cele de aprovizionare, pana la procesul tehnologic si planificarea productiei.
SIVECO Romania aniverseaza 20 de ani de performanta in IT-ul romanesc SIVECO Romania implineste 20 de ani de existenta pe piata IT-ului romanesc, perioada in care a construit alaturi de clienti si parteneri proiecte mari, care au contribuit asupra progresului comunitatilor si natiunilor si au vorbit la superlativ despre IT-ul romanesc in lume.
Contraofensiva declansata de UPC Romania pentru atragerea de noi clienti vine in contextul in care operatorul de cablu concurent RCS&RDS a scos, joi seara, de pe retelele sale de cablu (care au aproximativ doua milioane de abonati, n.r.) toate canalele operate de compania Discovery Networks, inclusiv Discovery Channel.
Acestia solicita informatii cu caracter confidential, reincarcari de conturi PrePay sau transfer de bani. ... Conform acestora, numarul plangerilor cu privire la fraude a scazut cu 70 la suta, in 2012, in reteauaCosmote, comparativ cu anul precedent.
Desi publicitatea este prin definitie inofensiva, reclamele agresive pot fi folosite pentru a colecta cantitati uriase de date personale ce sunt vandute sau distribuite ulterior companiilor de publicitate sau altor entitati, fara a informa utilizatorul in mod explicit cu privire la acest lucru.
google-analytics.com